Veteran fortsätter ytterligare två år !

Foto:Idrottsfoto

Veteran fortsätter ytterligare två år

Linus Andersson, 31, med sju säsonger bakom sig i de rödvit-randiga tröjorna har skrivit på för ytterligare två år i Pixbo Wallenstams herrlag i Svenska superligan.

Elitansvarig Kalevi Pessi tycker det skall bli intressant att se hur Linus snabbhet på plan kan utnyttjas i det nya Pixbo herrlag. – Dessutom är Linus Andersson en av glädjespridarna i laget och väldigt professionell i sin inställning.
Herrlagets huvudtränare Jonas Eliasson poängterar också Linus fart: – Linus är en lagspelare som har en grym speed under fötterna, säger han och fortsätter: – Jag kommer kunna använda honom både på mitten och på topp. Linus har varit given i Pixbos boxplay där han har gjort det lysande. Att Linus fortsätter i Pixbo känns väldigt bra då han förutom sina spelkvalitéer är väldigt omtyckt.

– Den främsta anledningen till att jag skrev på för två år till är att jag är väldigt revanschsugen efter de senaste åren, kommenterar Linus Andersson och fortsätter: -Man hoppas ju alltid på guld och för att nå dit behöver vi arbeta mer med detaljerna och anpassningsförmågan. Sedan jag debuterade har träningen utvecklats mycket, både i mängd och att vi nu har ett bredare tänk. – Mina styrkor är att jag nu har en stor erfarenhet av spel i Svenska Superligan och att jag är stark defensivt. För framtiden skulle jag vilja utveckla mig mer offensivt och bli farligare.

Fakta #39 Linus Andersson
Född: 9 april 1986
Position: Forward
Moderklubb: Floda IBK
Kom till Pixbo Wallenstam säsongen 2010/2011
SSL 2016/17:4 mål och 2 assist

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*