Peter Jacobsson, Göteborg: Vi visar stor moral!

Allsvenskan Södra
Peter Jacobsson, Göteborg: Vi visar stor moral!

Härligt med vinst?
⁃Ja en riktigt härlig vinst, alltid skönt att vinna ett derby dessutom. Ett derby som betydde så mycket för båda lagen.
Några rader om dagens match?
⁃Vi visar stor moral där alla tar kampen för varandra. Det blir en match som vi för från start till mål på ett väldigt kontrollerat sätt. Det blir lite spännande ibland då matchen rycks sönder av en massa utvisningar. Tyvärr har vi två domare som vill synas allt för mycket ikväll. Lerum vill bara försvara sig och gå på kontring och vi löser det på ett bra sätt.
Nöjd/Missnöjd?
⁃Jag är väldigt nöjd med hur vi genomför matchen. Vi hade såklart full koll på Lerum och jag tycker att vår matchplan föll väl ut. Jag var aldrig orolig att vi inte skulle klara denna matchen.
Positivt/Negativt?
⁃Är inte nöjd med att vi inte gör mål i vårt powerplay idag trots flera försök. Vi släpper dessutom in mål i vårt PP. Vårt PP har annars varit väldigt bra i de senaste matcherna så det får vi gå hem och titta på.  Men är väldigt nöjd med vårt uppoffrande försvarsspel och vårt anfallsspel som vi löser på ett bra sätt tycker jag.
Vilka spelare vill ni lyfta fram som är lite extra idag?
⁃Jonatan Åkesson är återigen riktigt stabil. Oskar Adler i målet spelar också oerhört stabilt. Sen är vår laginsats värd att hylla i en match som denna.
Något annat i matchen av viktig karaktär?
⁃Det blev en underbar stämning i hallen idag tack vare Lerums klack och den stora publik som dök upp. De bidrog med positiv energi till våra spelare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*