Pålle får dubbla roller i Klockarbergets BK!

Pressmeddelande

Tidigare i veckan presenterade vi Peter Flodin som huvudtränare. Nu kan vi stolt presentera person nummer två i ledarstaben. Paal ”Pålle” Sundberg tar rollen som assisterande tränare.

Inte bara det, han väljer även att fortsätta dra på sig matchkläderna. Vilket känns otroligt bra då Pålle alltid ligger i toppen av poängligan. Tappar vi Pålle så tappar vi 3-4 poäng/match. Pålle vann den interna skytteligan samt den interna poängligan förra säsongen. Kanske är han den spelare i Sundsvall som har mest rutin/kunskap som fortfarande är aktiv. Det passar Klockarbergets BK ypperligt som även satsar hårt på de yngre spelarna.

Coach Flodin säger.

Även om han är äldst i laget och såklart bär på en massa rutin så är han en av de absolut hungrigaste spelarna jag vet i den här serien, om inte i den här staden. Den som alltid försöker gå längst fram och visa vägen. Att jag får fortsätta samarbeta med Pålle som tränare, men även ha honom som spelare i laget är en ynnest. Såna som Pålle växer inte på träd och även om vi varit i samma lag i många år så har vi en inverkan på varandra att hela tiden vilja bli bättre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*