Ojaniemi förlänger med två år!

Foto: Idrottsfoto

Ojaniemi förlänger med två år

Martin Ojaniemi, 26, med tre säsonger bakom sig i Pixbo Wallenstams herrlag i Svenska Superligan har skrivit på för ytterligare två år.

– Vi är glada att Martin Ojaniemi förlänger med Pixbo Wallenstam säger elitsansvarig Kalevi Pessi. Han är en back som smäller på ordentligt och är inte sen att täcka skott. Något som kommer behövas i det nya Pixbo Wallenstam herrlag.
Herrlagets huvudtränare Jonas Eliasson fyller i: – Martin är duktig på att gå in i närkamper och tillägger att han har ett bra passningsspel och sällan slår bort en passning. – Dock vill jag att han skall använda sitt skott lite oftare. Eliasson tycker det är kul att han vill fortsätta sin stansning med Pixbo Wallenstam och tror att det finns ytterligare att få fram hos Ojaniemi.

– Min sambo och jag trivs väldigt bra i Göteborg så att skriva på för Pixbo Wallenstam känns helt rätt för mig, säger Martin Ojaniemi i en kommentar. Framtiden för laget ser spännande ut och jag tror vi har en bra chans nästa säsong. Men jag tror vi måste rycka upp oss i viktiga matcher och i slutspelet. – Sen jag kom till laget för tre år sedan har jag tagit ett större defensivt ansvar ett större ansvar vid sidan av planen gentemot nya och unga spelare. Laget har under mina år här utvecklat träningsmentaliteten och känns starka inför kommande säsong. För egen del önskar jag fila mer på min offensiv och bli farligare i anfallszon samt ta mer avslut.

Fakta #13 Martin Ojaniemi
Född: 10 december 1990
Position: Back
Moderklubb: Köping IBF
Har också spelat i Jönköping IK
Kom till Pixbbo Wallenstam säsongen 2014/2015
SSL 2016/17: 2 mål och 4 assist
Landskamper: 6 st U19

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*