Nygårdh förlänger med Mullsjö!

Bild: Richard Axell / mullsjoais.se

Nygårdh förlänger med Mullsjö

Johan Nygårdh blir Mullsjö AIS trogen. Han förlänger sitt kontrakt med ytterligare två säsonger. 28-åringen ser fortfarande stora möjligheter till utveckling både för sig själv och för laget.
Nygårdh 2
Foto:Richard Axell / mullsjoais.se

– Jag hoppas utveckla mitt spel ytterligare kommande säsonger, höja min högstanivå några snäpp och få ut min fulla potential, säger Nygårdh. Daniel Unoson i Mullsjös sportgrupp är nöjd över Nygårdhs beslut.
– Nygårdh har en annorlunda spelstil som passar väl in vårt lagbygge. Samtidigt är han en kulturbärare vilket vi värderar högt, säger Unoson.
– Jag förlängde med Mullsjö för att det kändes som det rätta valet. Jag trivs otroligt bra i klubben och är stolt över att bära den blåa tröjan, säger Nygårdh själv och fortsätter:
– Mullsjö är en välorganiserad förening där man alltid möts av trevliga människor och det är en underbar känsla att få kliva in i ett kokande Nyhemshallen.
Och publiken i Nyhemshallen gillar Nygårdh som med sin energiska och aviga spelstil är sevärd.
– Jag är en hårt jobbande forward som bidrar med mycket fart och entusiasm, sätter alltid laget före jaget och försöker självklart bidra med så mycket poäng som möjligt, säger han.

Foto:Richard Axell / mullsjoais.se
Foto:Richard Axell / mullsjoais.se

Nygårdh har en historia av att blixtra till rejält i enskilda matcher och har avgjort flera viktiga sådana för Mullsjö. En egenskap som är viktig i resan mot Mullsjös mål att vinna SM-guld.
– Målsättningen är given. Jag spelar alla matcher för att vinna och Mullsjö är en vinnarförening. Alltså måste målet bli SM-guld, avslutar Nygårdh.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*