Ny ansvarig för digital utveckling på Svensk Innebandy!

Sedan 1 september är Thomas K:h Andersson ny ansvarig för den digitala utvecklingen och alla it-system inom Svensk Innebandy. Andersson har en lång bakgrund inom innebandyn.

Vad är dina ansvarsområden? 
– Jag ansvarar för utvecklingen, förvaltningen och driften av bland annat iBIS, alla publika hemsidor och de digitala arbetsplatserna som anställda och förtroendevalda inom Svensk Innebandys använder.

Vad hoppas du kunna uppnå i ditt arbete?  
– Tillsammans med olika referensgrupper från ledare, föreningar, domare, förtroendevalda och personal utveckla det digitala arbetet så vi blir mer effektiva och kan lägga mer tid på bland annat föreningsutveckling och andra projekt som Svensk Innebandy driver.

Vad kommer ditt arbete mest bestå i? 
– Det blir mycket kontakt med dem som dagligen använder våra system för att utbilda och få förslag på funktioner som gör deras arbete enklare och bättre. Dessutom behöver jag vara påläst inom teknikområdet så att vi kan nyttja teknikens fördelar och ta strategiska beslut.

Vad har du för innebandybakgrund och -intresse sedan tidigare?  
– De senaste tolv åren har jag varit kanslichef på Smålands Innebandyförbund och de senaste sju åren har jag jobbat parallellt med vissa av de arbetsuppgifter som jag har i dag. Och innebandy började jag spela redan på fritidsgården när jag var 9-10 år under uppväxten i Östersund. Numera spelar jag med kompisarna någon gång i veckan i Jönköping.

Författare: Anton Rosenblad

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*