Möt coacherna inför Lördagens viktiga match!

 

På Lördag är det en mycket viktig match som väntas  i Njurundahallen, Då ställs Klockarbergets BK, mot Timrå IBC ,Det skiljer endast 3 poäng i mellan lagen så man kan säga att detta är en 6 poängsmatch som står på spel!
Ass Coach Heppa Klockarbergets BK
Ass Coach Heppa Klockarbergets BK
Christer Bergström Coach Timrå IBC
Christer Bergström Coach Timrå IBC

Hur ser ni själva på denna match?
.
Christer: Det är en av många tuffa matcher kvar för vår del då vi har idel topplag kvar att möta. Man kan antingen se det som att vi har ett oerhört svårt spelschema kvar eller så kan man se det som att vi har allting i egna händer vilket vi väljer att göra. Hur som helst är det riktigt skoj att det är en så pass jämn tabell och uttrycket små marginaler kommer ju verkligen att gälla framöver. Hela laget ser fram emot denna rafflande upplösningen av serien.
.
-Heppa: Ja nu är det tajt i tabellen där alla poäng är livsviktiga för alla lag. Tappar vi poäng på hemmaplan på lördag så är vi nog borta från slutspelet. Men det är dessa matcher man vill spela, så taggningen bör dt inte vara nå fel på! Det brukar alltid vara jämna och hårda matcher mot Timrå. Jag hoppas vi kan spela lika bra som mot City, då vi spelar en härlig offensiv innebandy! Jag tror vi är på samma poäng som Timrå när vi summerar helgen.
.
Hur ser det ut i laget inför lördag?
.
Christer: Bästa tillgängliga!
.
Heppa: Ja du day 2 day på dom flesta i laget. Men dom vi ställer på banan på lördag kommer fixa 3 poäng. Vi har en jämn trupp där alla bidrar!
.
Är det nån eller några som ni måste se upp för lite extra i KBK/Timrå IBC?
.
Christer:Det finns många duktiga men vi ska se till att göra vårt jobb och gör vi det har vi goda chanser till 3 poäng!
.
Heppa: Har faktiskt dålig koll på Timrå i år. Men kommer ihåg sedan förra matchen att dom har massa juniorer som är bra. Sedan måste vi hitta hålen på målvakten oxå.
.
Tror du att det kommer bli en snäll match, eller kommer domarna få mycket att göra?
-Heppa: Det kommer spelas en fysisk innebandy, om alla är på rätt nivå kommer det vara stenhårt men utan fulspel. Men man vet att det alltid blir massa surr och tugg när vi spelar mot Timrå.
.
Christer: Blir en tight match med jämt spel. Brukar bli schyssta matcher mellan oss och tror inte det blir något annorlunda denna gång.
Hur kommer matchen sluta i siffror?
.
Heppa: 3-2 KBK
.
Christer: vinst för oss. 4-3
.
.

Lördagen den 4 Februari i Njurundahallen kl 16,00 smäller det!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*