Klockarbergets BK spelar JAS kommande säsong!

Klockabergets BK

Det kommer bli ett JAS lag för juniortjejer i Klockarbergets BK kommande säsong, Vi påRadiofloorball ringde upp lagledaren Patrik Wilhelmson och ställde lite frågor.

Hur kom ni fram till att ni skulle ha ett JAS lag?

-Vi har många duktiga tjejer i KBK som vi vill ge möjligheten att spela mot bra motstånd och jämnåriga men även att minska glappet mellan flick och damlagsspel.
.
Hur många spelare kommer laget bestå av?

-.20 st spelare kommer nog att vara aktuella för spel i JAS.
.
Kommer laget bestå endast av nuvarande Klockarbergets BK spelare?

-som sagt så finns det många duktiga spelare i föreningen så det kommer bli många från KBK, det finns dock möjlighet att samarbeta med andra föreningar och vi har inte stängt den möjligheten!
.
Hur kommer ledarsidan se ut ?

– .Jonas Persson är huvudtränare, Nicklas Karlsson är tränare/fystränare, Janne Nordin är tränare och jag är lagledare, jag ska försöka hålla ihop det hela så att spelare och ledare kan koncentrera sig på innebandyn! Det kan bli någon fler ledare till laget.
.
Har ni börjat träna redan inför kommande JAS säsong?

-Vi avslutar våran säsong i mitten av april och kommer i mitten av maj köra igång med försäsongsträning. Vi kommer att genomföra fystester och tillsammans med damlaget köra försäsongsträning.
.
Vad har ni för målsättning första året i Juniorallsvenskan?

-målsättningen blir att spela bra innebandy och komma så högt som möjligt i tabellen, men vi vet att motståndet är riktigt bra så det kommer att bli en riktigt utmaning för tjejerna.
.
När spelar KBK sin premiär match i JAS?

-Någon gång hösten 2016 blir första matchen och det ser vi framemot!
.
Då önskar vi på Radiofloorball dig och KBK stort lycka till i JAS serien!!

-Tack så mycket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*