Klockarbergets BK har ett av Sveriges bästa F02-lag!

KBK imponerade i F02-klassen i Storvreta Cup. Klubben ställde upp med två lag i F02-klassen.


Lag gult imponerade stort med en målskillnad på 27-3 på 6 st matcher. Då laget fick en skada o flera sjuka tjejer o två morgonmatcher kl 8.00 så orkade man inte slå Hammarby i A-kvartsfinalen utan förlorade med 0-1. Laget hade dock många målchanser att kvittera men slutade 5,a av 34 lag.

Lag svart imponerade ändå mer och vann Storvreta Cup efter att ha slagit Hammarby i finalen med 4-0. Laget hade den imponerande målskillnaden på 37-5 på 7 st matcher.
 
I finalen som spelades inför ca 500 åskådare blev Anna Enarsson utsedd till bästa Målvakt. Ida Nordh blev utsedd till bästa Forward.
Maja Medelberg vann turneringens poängliga på 21 p (14+7). Två var Ida Nordh på 16 p (5+11). Tre var Julia Holmlund på 13 p (8+5).
Assistligan vanns av Ida Nordh och Skytteligan Vanns av Maja Medelberg


Maja Medelberg med guldpokalen. 


 
Även Maja Kjellberg, Milla Lundberg, Hanna Rönngren och Selina Stolts var bland de tio första i mål- eller assistligorna. 
Noterbart är att I assistligan fanns det hela 7 spelare från KBK vilket visar att laget har en bra bredd och den fantastiska målskillnaden på båda lagen tillsammans blev 13 matcher 64 gjorda mål och 8 insläppta med snittet 5 mål framåt och 0.6 insläppta.

Efter att ha vunnit ett antal turneringar och kommit topp tre i de stora cuperna visar Klockarbergets BK att man har ett av Sveriges bästa F02-lag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*