Klockarbergets BK F02 försvarade guldet!

I helgen som var vann Klockarbergets BK F02 Mälarnergicup i Västerås och försvarade därmed guldet från ifjol.

Laget gick obesegrade genom hela cupen och I gruppspelet blev det segrar mot Bro IK 5-0 , Rönnby IBK F01 med 2-1 som förra året vann 01 klassen och i gruppfinalen Kais Mora 4-2.

I semifinalen väntade Rönnby IBK F02 som besegrades med 5-2 efter en rivstart i matchen och ledning med 2-0 redan efter 43 sekunder.

Finalen spelades mot mycket duktiga och starka GS 86 från Forshaga i Värmland och det blev en riktig rysare där Klockarberget har ledningen med 2-0 inför sista perioden.

Sakta men säkert kommer GS 86 närmare och närmare och med endast 1.26 kvar av matchen kommer kvitteringen och finalen måste avgöras på straffar.

I straff nr 6 sätter Milla Lundberg bollen otagbart i nät med ett hårt handledsskott och därefter räddar Anna Enarsson sin sjätte raka straff och segern var ett faktum.

Stor matchvinnare och bäst i finalen var målvakten Anna Enarsson som förutom 6 raka straffräddningar gjorde många fantastiska och helt avgörande räddningar när det som bäst behövdes.

Alla spelare gör en fantastisk cup och förtjänar allt beröm dom kan få och Klockarberget visar ännu en gång att dom tillhör sverigetoppen i F02 vilket även motståndarna skrev när dom sammanfattade finalen med att deras tjejer presterade en av de bästa perioder dom sett mot ett av de bästa 01/02 lagen i Sverige.

Vinnande laget bestod av

Agnes Åsander  Ida Nordh  Maja Medelberg   Emma Olsson  Maja Kjellberg  Alva Stridsberg Hanna Rönngren

Cornelia Isaksson  Elin Wickman  Tova Alm  Ronja Grönvold  Johanna Backlund  Selina Stolt

Milla Lundberg  Maja Blom  Anna Enarsson

Ledare i cupen var Thomas Nordh  Patrick Karlsson  kent Olsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*