Klockarberget fortsätter sin resa i Juniorallsvenskan!

Klockarberget fortsätter sin resa i Juniorallsvenskan

I Klockarbergets BK:s målsättning ingår att klubben ska ha ett lag i Juniorallsvenskan på både pojk och flicksidan (med huvudsakligen egna spelare) och på flicksidan har vi kommit långt och går nu in i tredje säsongen med ett Juniorallsvenska lag. Det ska vi fortsätta med.

Thomas Nordhs flickor 02/03 som har ytterligare två säsonger kvar i serien tog sig redan i år till en mycket meriterande tredjeplats i kanske Sveriges tuffaste JAS-serie och kom däreftertill kvalspel men fick ge sig där. Vilket var en stor bedrift när man oftast spelar mot dom som är några år äldre.Nu börjar det stora jobbet att leda in och förbereda de yngre spelarna i JAS samtidigt som spelarna i JAS ska förberedas för att vara del i A laget men viktigast av allt fokusera på spelet i Juniorallsvenskan och där jobba för att bli ett av Sveriges bästa gäng.

Ett ordentligt kvitto på att vi är på rätt väg och att vi har jobbat seriöst med ungdomsverksamheten under en lång tid och idag fostrar ungdomar med hög innebandykompetens, har vi fått. Då flera klubbar har visat intresse att ta över vårt talangfulla JAS lag.

Vi i Klockarberget är rustade för kommande säsong och bygger vidare enligt vår långsiktiga policy och ambition. Det vi har varit mindre bra på ska vi förbättra och det vi varit bra på ska vi förvalta och kanske det viktigaste. Vi tror på det vi gör och jobbar med målbilder som sträcker sig flera år framåt.

Vi söker ständigt ny inspiration från hela innebandysverige för att utveckla vår förening och till dom föreningar som söker inspiration från oss försöker vi ge den tid och energi dom behöver.
Dessutom har vi ett jättejobb kvar att göra. Att skapa denna JAS-resa på pojksidan återstår. Den är inte enkel men i vanlig ordning ”gör vi vad vi kan”. Och det är det vi tror är våran styrka

För Klockarbergets BK
Dan Henriksson, Sportchef
Thomas Nordh, JAS Ansvarig

Pressmeddelande från Klockarbergets BK

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*