Höllvikens tränare Ola Persson: Vi försöker hela tiden titta på de brister vi har under matcherna och rätta till dom!

Allsvenskan Södra
Höllvikens tränare Ola Persson: Vi försöker hela tiden titta på de brister vi har under matcherna och rätta till dom!

Ni har gått bra I år och toppar serien, känslan så långt?
– Känslan är såklart bra just nu, av 15 matcher har vi bara förlorat en sen vunnit övriga (2 i sudden ) så resultatmässigt är det svårt att klaga.

Topp i tabellen och i poängligan har ni dom 3 första platserna. Det ser solitt ut?
– Ja, jag tror nog inte det är någon i denna serien som säger att vi inte har Allsvenskans starkaste 1:a line, De var bra redan i fjol i superligan och även året innan i Allsvenskan. Att bryta den linen var inte aktuellt innan säsongen. Vem det sen är som blir 1:a av dem är omöjligt att säga.

Hur går snacket i laget nu efter 15 omgångar?
– Vi är ju nästan redan klara för kval och då handlar mycket om att göra saker bättre inför det. Vi försöker hela tiden titta på de brister vi har under matcherna och rätta till dom. Sen vet vi också att slappnar vi av kan vi vara riktigt dåliga och det finns för många vinnarskallar i detta laget för att det ska hända. Vi vill vinna alla matcher, sen är det klart att vi ställer hellre av en spelare vid lite småskavanker än att riskerar något när serien ser ut som den gör.

Närmast att möta har ni Östra SK. Tankar och upplägg kring den?
I skrivande stund möter vi faktiskt Åstorp först imorgon onsdag sen är det Östra till helgen. Östra var bra mot oss sist så vi lär inte underskatta dem utan det handlar om att jobba med de bitar vi vill förbättra. Vi vill ju äga mycket boll samt vara giftiga i våra omställningar. Jag ser fram emot en tuff match på deras hemmaplan där de säkert är starka och känner sig trygga.

Sedan är det 6 omg kvar. Hur går ni vidare i upplägg?
– Ja vi kommer i gå in och försöka formtoppa truppen inför kvalet. Vi kommer köra tuffare fys och styrkepass nu under veckorna. Killarna kommer vara lite mer slitna inför match dessa sista omgångarna innan kvalet men det kommer vi ha igen sen när vi lättar lite. Förhoppningsvis har killarna aldrig känt sig lättare och starkare när det är dax för kval.

 Ni åkte ur SSL förra säsongen. Är ni bättre förberedda och mer redo för högsta serien nu.
– Ja jag tycker vi redan i år har sett bättre ut på många plan än i fjol. Vi har en bredare trupp i år och den kommer säkert att stärkas till nästa år om vi går upp.
– Sen är vi bättre tränade också, vi märkte i fjol att vi hade problem fysiskt och det har vi jobbat mycket med i år och kommer fortsätta jobba med. Sen har killarna blivit ett år äldre vilket också är bra då vi hade en ung trupp i fjol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*