Håsta IBK spelar Div 1 nästa säsong!

En spännande kval-match med mycket folk i Njurundahallen!

DSC_0195

 

Period 1: KBK börjar med hög press och får utdelning efter ett långskott av Denkert Håsta kvitterar genom en stekhet Wester för dagen innan KBK tar ledningen igen genom Mikael Nitche som var KBKs bästa spelare för dagen

DSC_0271

Period 2: Håsta kommer ut som ett helt nytt lag och kvitterar och även tar ledningen genom än en gång Wester och stortalangen Oskar Fahlberg. Men KBK svarar direkt genom Sebastian Sevefjord För övrigt så spelar båda målvakterna bra och håller därmed ner siffrorna till 3-3.

DSC_0278

Period 3: KBK rivstartar och går upp i en 6-3 ledning. Då trodde många på läktaren att det skulle bli division 1 spel för dom svartklädda. Matchen spelas mer grinigt än någonsin. Håsta kommer däremot tillbaka med ny energi efter halva perioden. Och efter 11.37 så utvisas Sebastian Sevefjord 2 minuter för hårt spel. I efterföljande PP sätter Oskar Fahlberg 6-5. Håsta kvitterar även och då var det i princip klart. Om det inte var det då blev det definitivt det när Niklas forslöf sätter 7-6 i öppen kasse. Håsta IBK går upp i division 1 nästa säsong!

DSC_0281

Vad säger du om detta Johannes?

-Helt otroligt! vilka grabbar!

Vad tänkte du när det stod 6-3 till Klockarbergets BK och återstod ca 10 min av 3,e?

-Då var jag faktiskt lite nervös kändes som KBK hade tagit över, och vi hade spelat ut dom flesta kort redan, men jag visste att vi är grymt starka i slutet på våra matcher och det fick jag bevis på igen idag!

Vad tyckte du om KBK,s insats i dom här 2 matcherna?

-Jag måste säga att KBK krigade på riktigt bra och ska ha stort beröm, sedan så kan jag säga nu när detta är över att vi ville möta Härnösand istället för KBK, men nu gick ju detta bra med.

Nån i laget som du vill ge extra beröm för dagens insats? 

-HELA laget!

Tack så mycket och lycka till i div1 kommande säsong.

-Tusen tack!

 

Klockarbergets BK Herr 6 – 7 Håsta IBK (H2 GUDH)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*