Berglund blir kvar i Klockarbergets BK!

Pressmeddelande

Nu börjar de tunga pjäserna presenteras, i och med denna presentation kan vi meddela att en av division tvås bästa backar Carl ”Kalle” Berglund förlänger med KBK ytterligare två säsonger.

Kalle har fått många anbud från olika klubbar. Till sist stod det mellan Allsvenska laget Hudik/Björkberg och just Klockarbergets BK. Vi är oerhört glada att en spelare som Berglund väljer att stanna kvar i laget och i föreningen. I Kalle får vi otroligt mycket kvalitet i laget men även i hela föreningen där han är väldigt uppskattad och omtyckt.

Noterbart är att Kalle blev framröstad av laget som Most Valuable Player (mest värdefulle spelare) samma dag som han valde att krita på för KBK.

 

Coach Peter Flodin säger:

En kille som är Klockarberget personifierad. Har verkligen hjärta för klubben och det visar han varje match och varje träning. Är en naturlig ledare i gruppen och är otroligt viktigt både på och utanför planen. Kalle är utan tvekan en av seriens viktigaste spelare för sitt lag, med inställning, kunskap men framför allt viljan som sina styrkor. Visade om inte annat alla dessa sidor i kvalet i år där han spelade sista perioden i sista matchen med bruten stortå. Jag är oerhört glad över att få fortsätta jobba med Kalle och jag är säker på att vi båda kommer att fortsätta utveckla varandra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*