Andréason vill fortsätta succén i kvartsfinalen!

Malin Andréason (th) har gjort fem mål hittills i VM. Foto: IFF

Malin Andréason (th) har gjort fem mål hittills i VM. Foto: IFF

Hon har snittat två poäng per match hittills i VM. Nu vill Malin Andréason fortsätta sin succé mot Slovakien i VM-kvartsfinalen.
– Det är skönt att ha fått en härlig start, säger hon.

I dag klockan 17.30 spelar Sverige sin kvartsfinal i VM mot Slovakien. Vinnaren i den matchen ställs mot Schweiz i morgondagens semifinal. Men Sverige sniper Malin Andréason menar att Sverige absolut inte kan ta ut något i förskott.

– Vad jag har sett så försöker Slovakien faktiskt spela innebandy i stället för att parkera bussen framför sin egen kasse. Det ska bli kul att spela, vi har ju haft två dagars ledigt så det ska bli skönt att gå in i slutspelet, säger hon.

Andréason kom in i stället för skadade Johanna Holmbom i VM-truppen – och visade direkt att förbundskapten Andreas Lundmark gjorde rätt i att ta ut henne. I de tre gruppspelsmatcherna har hon noterats för fem mål och en assist.

– Det är skönt att ha fått en härlig start på VM och kommit in i gänget och spelet eftersom jag inte var med på det förberedande lägret inför VM. Och det tycker jag att ha gjort väldigt bra.

TV12 sänder kvartsfinalen med sändningsstart 17.15. Matchen kan även ses på TV4 Play Premium.

 

Författare: Anton Rosenblad
D

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*