27 dagar till SM-finalen: Aktiviteter för hela familjen!

Foto: Per Wiklund

När SM-finalen avgörs 22 april är det inte bara en fest för lagen på planen. Det händer även mycket runt omkring. Här redovisas hela upplägget.

I anslutning till Ericsson Globe, där SM-finalen spelas 22 april, kommer ett Fun Zone att byggas upp. Det kommer att ligga i Annexet och vara lättillgängligt från arenan. Det kommer även att byggas upp en entré från utsidan så att man som besökare kan komma direkt in i Annexet.

Inne i Fun Zone kommer det vara fullt med aktiviteter. Svensk Innebandys egna partners och många andra företag kommer att bygga upp montrar där det kommer att finnas innebandyprodukter att köpa – och bjudas på tävlingar. I Annexet kommer det även att byggas upp en food court där man kan köpa enklare mat och dryck.

Inne i Ericsson Globe finns det även där mat och dryck till försäljning. När sedan matcherna är slutspelade väntar den officiella Efterfesten på kvällen.

SM-finalen är en dag för alla, i alla åldrar. Om du vill boka biljetter till finalen är det läge att göra det nu. Det pågående SM-slutspelet gör att fler och fler säkrar sin plats i Ericsson Globe redan nu.

Läs mer om SM-finalen och biljetter.

Författare: Anton Rosenblad

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*