2 nya kontrakt skrivs med mästarklubben!

Foto: Adam Troy

Pressmeddelande från Storvreta Innebandyklubb

Storvreta IBK skriver nya 1-års kontrakt med forwarden Niklas Paulsson och andramålvakten Jonas Gustafsson

 

Storvreta IBK har kommit överens med Niklas Paulsson och Jonas Gustafsson om nya 1-års kontrakt, vilket innebär att förra säsongens spelartrupp är färdigkontrakterad.

23-årige Nicklas Paulsson är glad för nya kontraktet och ser mycket fram emot en ny och spännande säsong med Storvreta IBK.

 Nicklas Paulsson, foto AdamTroy, 2016-2017

–          Det känns riktigt bra att få fortsatt förtroende från Storvreta IBKs sida. Jag tycker, att jag avslutade förra säsongen på ett bra sätt och hoppas, att jag kan lyfta mitt spel ytterligare och få en större roll nästa säsong. Jag är redo och vet vad jag skall jobba mer med. Det kommer bli en spännande säsong med Champions Cup och flera matcher i serien och så spel i nya IFU Arena, säger Nicklas Paulsson.

Storvreta IBK är mycket nöjd med kontrakteringen av Nicklas Paulsson

–          Nicklas Paulsson hade en bra andra halvan av säsongen och speciellt i slutspelet klev han fram och visade prov på allt det, som han faktisk kan. Han har helt fantastiska tekniska skills och ett mycket bra skott. Han jobbar dessutom med stor räckvidd i vårt defensiva spel. Nu har han knäckt SSL-koden och med en ytterligare fokusering på förbättring av fysiken kommer han kunna ta nya spännande kliv som forward nästa säsong, säger Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman.

 

 

23-årige Jonas Gustafsson har kontrakterats för en ny säsong som andremålvakt i Storvreta IBK. Jonas Gustafsson levererade en stark insats under den gångna guldsäsongen, där han förutom starka inhopp i seriespelet och lojalt stöd till Viktor Klintsten bidrog med träningsinsatser av hög kvalitet.

Jonas Gustafsson, foto Adam Troy, 2016-2017

 

–          Det var mycket kul att få vara med om att ta SM-guld med Storvreta IBK. Jag hade inte så många inhopp men jag känner att dessa gick bra och Stefan Forsman visade att han trodde på mig under säsongen. Jag känner fortsatt förtroende från Stefan och med tanke på flera matcher i serien, spel i Champions Cup och att det även står VM på säsongsplanen för Viktor Klintsten, så ser jag möjligheten att få spela matcher. Jag känner, att jag har utvecklat mitt spel och kommer göra allt för laget även nästa säsong, säger Jonas Gustafsson.

Storvreta IBK är mycket glad, att Jonas Gustafsson önskar fortsätta som andremålvakt även under nästa säsong

Jonas Gustafsson jobbade hårt och lojalt förra säsongen och han visade prov på riktigt bra målvaktsspel i de matcherna, som han spelade. Han tränar hårt, är snabb i händerna och har ett fint blick för spelet. Vi kommer ha behov av honom i nästa säsong med ett utökat seriespel och Champions Cup och jag tror på en fortsatt starkt utveckling för honom, säger Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*